Direct uit voorraad leverbaar check
Niet goed geld terug check
Veilig & vertrouwd bestellen check
Gratis verzending binnen NL check

Gratis verzending

Bij Kapitein Regenkleding betaalt u geen administratiekosten of verzendkosten. Alle orders worden gratis bezorgd in heel Nederland.

Meer informatie


Eenvoudig betalen

U kunt uw bestellingen eenvoudig betalen met iDeal of overschrijving per bank.

Meer informatie


Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en het laatste nieuws over onze producten, meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

CeLaVi kinderregenpak Roze

Merk: CeLaVi kinderregenkleding
€ 44,95

Selecteer een maat:


Maattabel

check Direct uit voorraad leverbaar
check Gratis verzending binnen Nederland

Donker roze regenpak van CeLaVi

Stoer regenpak met broek en jas, allebei water- en winddicht van CeLaVi. De regenjas heeft een rits aan de voorkant, een afneembare capuchon met drukknopen, elastiek rond de polsen, middel en rond de capuchon. Aan de binnenkant is de hals gevoerd met fleece. De broek heeft een hoge taille met verstelbaar wijdte en drukknopen aan elke zijde. Elastiek rond de enkels en onder de voeten. Verstelbare bretels (tot maat 110), die in een kruis gedragen kunnen worden. 3M-reflex aan de onderkant van de rechter pijp.

Vanaf maat 110 is de regenbroek met elastiek in de taille, dus zonder bretels. Specificaties:

Afneembare capuchon met drukknopen Voorsluiting met zowel rits als drukknopen Hals met fleece voering Elastiek bij enkels en polsen en klittenbandsluiting bij de pols Elastische bootstraps Reflecterende streep op de rechter arm en been Geweldige pasvorm

Waterkolom 5.000 mm