Direct uit voorraad leverbaar check
Niet goed geld terug check
Veilig & vertrouwd bestellen check
Gratis verzending binnen NL check

Gratis verzending

Bij Kapitein Regenkleding betaalt u geen administratiekosten of verzendkosten. Alle orders worden gratis bezorgd in heel Nederland.

Meer informatie


Eenvoudig betalen

U kunt uw bestellingen eenvoudig betalen met iDeal of overschrijving per bank.

Meer informatie


Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en het laatste nieuws over onze producten, meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Cookieverklaring

Pakhuis BV
Wethouder Heinsbergenplein 2
5741HX Beek en Donk
Nederland
 
kapitein-regenkleding.nl
KvK 57050961
 

1. Algemeen

A. Verschillende soorten cookies

  • Pakhuis BV gebruikt verschillende cookies op haar website. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen door de browser van uw computer, tablet of smartphone. Er bestaan verschillende soorten cookies:
  • Functionele cookies zijn cookies met een puur technische functionaliteit. Ze zorgen ervoor dat de website optimaal functioneert. Zo kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Ook kunnen wij hiermee onze website en onze dienstverlening via de website optimaliseren.
  • Analytische cookies kunnen uw surfgedrag bijhouden. Deze cookies zijn er wanneer er gebruik wordt gemaakt van analytische dienstverleners, zoals bijvoorbeeld Google Analytics. Sommige analytische cookies zijn anoniem, terwijl andere analytische cookies persoonsgegevens verwerken.
  • Tracking cookies: deze cookies worden door een externe partij geplaatst. Met behulp van deze cookies kunnen gepersonaliseerde advertenties worden getoond. Deze cookies kunnen ook uw surfgedrag bijhouden waardoor een zeer specifiek profiel door deze partijen kan worden opgebouwd. Dit profiel kan zo gedetailleerd zijn dat er sprake is van een persoonsgegeven.
  • B. Cookievoorkeuren wijzigen

  • Uw cookie-instellingen zijn bij uw eerste bezoek aan onze website door u zelf ingesteld. Alle niet functionele cookies zijn per categorie te weigeren. Plaatsing van cookies, anders dan functionele of anonieme analytische cookies, vindt alleen plaats na toestemming door middel van een actieve handeling door u als bezoeker. U kunt uw instellingen op ieder moment wijzigen via onze website.
  • C. Grondslag van de gegevensverwerking

  • Functionele cookies: de grondslag voor het verwerken van functionele cookies is het gerechtvaardigd belang van Pakhuis BV. De grondslag "gerechtvaardigd belang" is gebaseerd op artikel 6, lid 1, sub f van de AVG. Het belang van Pakhuis BV is gebaseerd op de behoefte om een goede werking van de website te waarborgen. Het belang van de gebruiker bij het behoud van zijn of haar privacy wordt echter niet overschreden, aangezien functionele cookies geen persoonlijke gegevens verzamelen die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld marketing of andere doeleinden.
  • Analytische en tracking cookies: de grondslag voor het verwerken van analytische en tracking cookies betreft de gegeven toestemming aan Pakhuis BV. De grondslag is gebaseerd op artikel 6, lid 1, sub a van de AVG. Dit artikel bepaalt dat de verwerking van persoonsgegevens alleen is toegestaan als de betrokkene hiervoor zijn of haar ondubbelzinnige toestemming heeft gegeven. De gevraagde toestemming geeft u als gebruiker controle over uw persoonsgegevens en biedt transparantie over hoe deze gegevens worden gebruikt.
  • 2. Cookieoverzicht

    A. Cookienaam, cookie type, cookie doeleinde en de bewaartermijn

  • De website van Pakhuis BV maakt gebruik van verschillende soorten cookies welke zijn weergegeven in onderstaande tabel.
  • In totaal zijn er op kapitein-regenkleding.nl 21 verschillende cookies aanwezig. De volgende cookies kunnen bij een bezoek aan de website van Pakhuis BV op de harde schijf van de bezoeker worden geplaatst:
  • B. Cookietabel

    Naam Type(s) Cookies Bewaartermijn
    Google Tracking __Secure-3PAPISID Einde sessie
    Google Tracking __Secure-3PSID Einde sessie
    Google Tracking __Secure-APISID Einde sessie
    Google Tracking __Secure-HSID Einde sessie
    Google Tracking __Secure-SSID Einde sessie
    Google Tracking _gcl_au 3 maanden
    Google Tracking 1P_JAR Einde sessie
    Google Tracking APISID Einde sessie
    Google Tracking HSID Einde sessie
    Google Tracking NID Einde sessie
    Google Tracking SAPISID Einde sessie
    Google Tracking SID Einde sessie

    Deze cookies worden geplaatst door Google. Ze worden gebruikt voor analytische doeleinden en voor de verzameling van gegevens over het gebruik van Google-diensten. Deze inzichten stellen zowel Google als de website-eigenaar in staat om de dienstverlening en website te verbeteren. Google gebruikt de verzamelde gegevens eveneens voor gebruikt voor persoonlijke advertentiedoeleinden. De interacties en voorkeuren worden per bezoeker opgeslagen. Deze gegevensverwerking vindt plaats in de Verenigde Staten van Amerika.

    Google Analytics Analytisch _ga 2 jaar
    Google Analytics Analytisch _ga_3M8RCDS482 2 jaar
    Google Analytics Analytisch _ga_4Q6GCFS31F 2 jaar
    Google Analytics Analytisch _gat_gtag_UA_20152735_1 Einde sessie
    Google Analytics Analytisch _gat_UA-20152735-1 Einde sessie
    Google Analytics Analytisch _gid 22 uur
    Deze cookies worden geplaatst door Google Analytics. Met deze cookies krijgen we een beter beeld van het gedrag van de bezoeker op de website. Hiermee wordt vervolgens de gebruikerservaring op de website verbeterd. Deze verwerking vindt plaats in de Verenigde Staten van Amerika.
    Hello Retail Analytisch, Tracking hello_retail_id 1 jaar

    Hello Retail is een e-commerce bedrijf dat webshops helpt om mer te verkopen, onder andere door producten voor te stellen, nieuwsbrieven en triggermails te sturen, advertentieruimte in te richten en een wensenlijstje aan te bieden. Voor deze functies worden cookies gebruikt, onder andere om de bezoeker een uniek ID-nummer te geven.

    Site Cookies Functioneel PHPSESSID Einde sessie

    Deze cookies houden ingevoerde gegevens op de website bij, zodat het gebruik van de website makkelijker is voor de gebruiker. Hierbij kan worden gedacht aan inloggegevens, gegevens die worden ingevuld op formulieren en het opslaan van voorkeuren.

    3. Google Analytics

    A. Google

  • Via onze website wordt een cookie geplaatst van het ongetwijfeld bij u bekende bedrijf Google. Deze cookies maken deel uit van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om te onderzoeken hoe u als bezoeker onze website gebruikt en hierover maakt Google voor ons inzichtelijke rapportages.
  • Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. 
  • U kunt hier lezen op welke manier Google uw persoonsgegevens gebruikt en voor welke doeleinden deze worden ingezet.
  • B. Privacy-instellingen

  • Door middel van deze cookieverklaring informeren wij u over het gebruik van dit type cookie.
  • Pakhuis BV heeft met Google een verwerkersovereenkomst gesloten.
  • De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd maar uw IP-adres is daarbij niet gemaskeerd zodat uw locatie wel herleidbaar blijft.
  • Wij hebben Google toestemming gegeven om de verzamelde gegevens te delen met overige producten of diensten van Google (zoals o.a. Adwords, DoubleClick).
  • 4. Websites van derden en wijzigingen

  • Deze cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Het is voor Pakhuis BV niet mogelijk om te garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige wijze omgaan met uw persoonsgegevens.
  • Raadpleeg altijd de privacyverklaring van deze websites alvorens van deze websites gebruik te maken.
  • Deze cookieverklaring kan worden gewijzigd. Bij wijziging zal u opnieuw worden gevraagd om uw akkoord voor de plaatsing van de gewijzigde cookies. De huidige versie van deze cookieverklaring is 20240523.
  • 5. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    A. Uw rechten

  • U heeft het recht om:
  • uw persoonsgegevens in te zien;
  • een verzoek tot correctie van gegevens in te dienen;
  • een verzoek te doen minder gegevens door ons te laten verwerken;
  • verwijdering van uw gegevens aan te vragen;
  • uw gegevens te laten overdragen aan iemand anders en,
  • een klacht in te dienen zoals verder is beschreven in artikel 6.
  • Mocht u vragen of opmerkingen over de gegevensverwerking van Pakhuis BV hebben, stuur dan een verzoek naar [email protected]
  • Pakhuis BV wil er zeker van zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan. Daarom vragen wij u vriendelijk om, tezamen met uw verzoek tot inzage, correctie of verwijdering, een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Ter bescherming van uw privacy verzoekt Pakhuis BV u om in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken.
  • Pakhuis BV zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
  • 6. Klachtrecht

    A. Interne behandeling

  • Wanneer u klachten heeft over de wijze van verwerking van (persoons)gegevens helpt Pakhuis BV u graag om deze in onderling overleg uit de wereld te helpen. Richt uw klacht voor behandeling in eerste instantie tot [email protected].
  • B. Autoriteit Persoonsgegevens

  • Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie over uw klachtrecht vindt u op de website via:
    https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens.