Direct uit voorraad leverbaar check
Niet goed geld terug check
Veilig & vertrouwd bestellen check
Gratis verzending binnen NL check

Gratis verzending

Bij Kapitein Regenkleding betaalt u geen administratiekosten of verzendkosten. Alle orders worden gratis bezorgd in heel Nederland.

Meer informatie


Eenvoudig betalen

U kunt uw bestellingen eenvoudig betalen met iDeal of overschrijving per bank.

Meer informatie


Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en het laatste nieuws over onze producten, meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Levertijd en Verzending


Levertijden
Alle artikelen die in onze webshop staan vermeld zijn direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat alle bestellingen binnen twee werkdagen voor de eerste maal worden aangeboden. Dit geldt uitsluitend voor orders, betaald met iDEAL, waarvan het afleveradres zich bevind in Nederland.

Bij orders die geplaatst worden na 16:00 uur geld NIET de dag van bestelling maar de eerst komende werkdag, na de bestellingdatum, als dag 1 van de vermelde levertijd. Zaterdagen, zondagen en Nederlandse feestdagen worden niet als werkdagen meegerekend.

Het kan voorkomen dat bij orders, die niet direct met iDEAL worden betaald maar waarvan het bedrag op een later tijdstip via de bank wordt overgeschreven, de voorraad in de tussenliggende periode verloopt. Wij proberen dan zo spoedig mogelijk de bestelde artikelen te laten bezorgen.

Mocht blijken dat wij de levertijd zoals wij deze op de website met +2 of meer werkdagen gaan overschrijven dan zullen wij u daarvan tijdig op de hoogte stellen. Uiteraard heeft u op dat moment het recht en de mogelijkheid om de order in zijn geheel te annuleren. Kapitein Regenkleding stort in dat geval het gehele orderbedrag retour.


Verzendingen
Kapitein Regenkleding biedt al haar pakketten aan bij DPD of Post NL. De keuze van tussen beide ligt bij Kapitein Regenkleding. Zo mogelijk, mits de service door de pakket dienst wordt aangeboden zullen wij de besteller op de hoogte houden van de verzending via "Track & Trace"


Verzendkosten
Kapitein Regenkleding berekent op géén enkele order binnen nerderland verzendkosten. De tarieven voor zendingen aan het buitenland zijn afhankelijk van het land waar de bestelling naar toe wordt verzonden. Deze kunt u via het contactformulier opvragen.


Retourneren
Bij Kapitein Regenkleding heeft u de mogelijkheid om de artikelen tot en met 14 dagen na ontvangst te retourneren. Op het moment dat wij de artikkelen retour hebben ontvangen zullen wij het totale orderbedrag incl. verzendkosten op uw rekening terug storten. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Terugbetalingen worden binnen 14 dagen na ontvangst van uw zending teruggestort op uw rekening.