Direct uit voorraad leverbaar
Niet goed geld terug
Veilig & vertrouwd bestellen
Gratis verzending binnen NL

Gratis verzending

Bij Kapitein Regenkleding betaalt u geen administratiekosten of verzendkosten. Alle orders worden gratis bezorgd in heel Nederland.

Meer informatie


Eenvoudig betalen

U kunt uw bestellingen eenvoudig betalen met iDeal of overschrijving per bank.

Meer informatie


Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en het laatste nieuws over onze producten, meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Disclaimer

In samenwerking met én in opdracht van Kapitein Regenkleding, is deze webapplicatie vervaardigd door Sevenmiles.nl

Het zich toegang verschaffen tot en gebruiken van deze website betekent dat de gebruiker instemt met de volgende bepalingen:

Informatie
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie kan onjuistheden en/of typefouten bevatten. Kapitein Regenkleding staat niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Evenmin garandeert Kapitein Regenkleding dat de site foutloos of ononderbroken functioneert, hetzij toegankelijk is. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade –direct dan wel indirect- ten gevolge van toegang en gebruik van de website, wordt door Kapitein Regenkleding nadrukkelijk afgewezen.

Verwijzingen en hyperlinks
Op de website van Kapitein Regenkleding wordt al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie verstrekt door derden. Dergelijke informatie is door Kapitein Regenkleding niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. Kapitein Regenkleding wijst iedere aansprakelijkheid ter zake nadrukkelijk van de hand.

Toegankelijkheid website
Kapitein Regenkleding garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken functioneert, hetzij toegankelijk is. Kapitein Regenkleding behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen een gebruiker toegang te weigeren, dan wel om nadere voorwaarden te stellen.

Informatie van derden
Op de website en de hieraan gekoppelde digitale nieuwsbrieven wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie verstrekt door derden. Dergelijke informatie is door Kapitein Regenkleding niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. Kapitein Regenkleding wijst iedere aansprakelijkheid ter zake nadrukkelijk van de hand.