Direct uit voorraad leverbaar check
Niet goed geld terug check
Veilig & vertrouwd bestellen check
Gratis verzending binnen NL check

Gratis verzending

Bij Kapitein Regenkleding betaalt u geen administratiekosten of verzendkosten. Alle orders worden gratis bezorgd in heel Nederland.

Meer informatie


Eenvoudig betalen

U kunt uw bestellingen eenvoudig betalen met iDeal of overschrijving per bank.

Meer informatie


Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en het laatste nieuws over onze producten, meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

AGU damesregenjas Blauw - Urban

Merk: AGU Regenkleding
€ 269,95

Selecteer een maat:


Maattabel

check Direct uit voorraad leverbaar
check Gratis verzending binnen Nederland

Zwarte dames winterjas Urban outdoor Clean Jacket van Agu

Een winterjas met een minimalistisch en strak design. Ontwikkeld om je te beschermen tegen koudere temperaturen, zonder je bewegingsvrijheid te beperken. Gemaakt van een Poray 20.000 materiaal en DuPont™ Sorona® vulling, hierdoor is de jas niet alleen extra waterdicht en heeft het een uitstekend ademend vermogen maar biedt het ook thermische isolatie. De waterafstotende ritsen zorgen voor extra opbergruimte en door de reflecterende elementen ben je in het donker goed zichtbaar.

wind- waterdicht en ademend: Poray 20.000 materiaal Polyester met een technische koperbinding, 2 laags. De jas beschikt over dull taffeta voering. YKK waterafstotende ritsen aanpasbare capuchon volledig getapte naden 2 handzakken met waterdichte rits en 1 afsluitbare borstzak regular fit

Waterkolom: 20.000 mm Gewicht: 1.110 gr.