Direct uit voorraad leverbaar check
Niet goed geld terug check
Veilig & vertrouwd bestellen check
Gratis verzending binnen NL check

Gratis verzending

Bij Kapitein Regenkleding betaalt u geen administratiekosten of verzendkosten. Alle orders worden gratis bezorgd in heel Nederland.

Meer informatie


Eenvoudig betalen

U kunt uw bestellingen eenvoudig betalen met iDeal of overschrijving per bank.

Meer informatie


Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en het laatste nieuws over onze producten, meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Danefæ damesregenjas Zwart - Danesandur

Merk: Danefæ Regenjassen
€ 194,95

Selecteer een maat:


Maattabel

check Direct uit voorraad leverbaar
check Gratis verzending binnen Nederland

Zwarte lange regenjas Danesandur Winter Coat van Danefae

Deze regenjas van Danefae is een elegante winterjas in een mooi design. De lange regenjas is wind-, waterdicht, warm en ademend. De winterjas is gevoerd met Termolite, een compacte thermofoil, die erg warm is, maar tegelijkertijd compact, waardoor de jas niet te veel ruimte in beslag neemt en je tegelijkertijd goede bewegingsvrijheid in de jas hebt. Bovendien heeft de jas een pluizige binnenkant van fleece voor extra warmte tegen het lichaam. Het design is elegant en minimalistisch, wat de winterjas tot een tijdloze klassieker maakt.

Wind-, waterdicht en ademend Getapte naden Zwarte voering Twee-weg waterdichte ritssluiting Capuchon kan worden vastgesnoerd Twee grote en diepe zakken met waterdichte ritssluiting Bionic Coating Waterkolom: 5.000 mm